Šla dážďovka na ryby - Laciková, Zdenka; Laciková, Zdenka (Forza Slovakia, s.r.o. Kopčany, 2017)
Kniha obsahuje vyše 50 básní pre predškolský vek či prvákov. Verše o zvieratkách sú ľahké na zapamätanie a recitáciu.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; pre čitateľov od 6 rokov