Studňa času - Laciková, Zdenka; Laciková, Zdenka (Forza Slovakia, s.r.o. Kopčany, 2010)
Kniha je súborom prebásnených povestí z okolia Topoľčian.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; na prednes - 2. stupeň ZŠ; pre čitateľov od 10 rokov