Cesta do Afriky - Laciková, Zdenka; Laciková, Zdenka (Forza Slovakia, s.r.o. Kopčany, 2016)
Zbierka veselých básničiek.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov