Bronzový kľúč. 3. - Blacková, Holly; Clareová, Cassandra americká autorka 27. júla 1973 (Slovart s.r.o, 2018)
Cassandra Clare a Holly Black sú najlepšie kamarátky, hviezdy svetovej fantasy a megafanúšičky Harryho Pottera. Pre svojho obľúbeného hrdinu by si však priali iný koniec, a tak sa rozhodli napísať vlastnú sériu o mladom čarodejníkovi a jeho dobrodružstvách na čarodejníckej škole.