Sexeso. 6. - Horňák, Roman pseudonym slovenského autora krimi (Elist s.r.o, 2017)
Zneuctenie ženy možno považovať za ťažký amorálny delikt, voči ktorému neexistuje žiadne ospravedlnenie. Vnútorný svet tej-ktorej ženy sa rozbije na malé kúsky. Čo cíti? Čo prežíva? Bezsenné noci, strach, obavy, nedôveru, stratu sebaúcty, výčitky, neznesiteľnú bolesť v duši. Hrôza čo i len pomyslieť... No ešte horšie je, ak takýto skutok zostane nepotrestaný. A čo je úplne zlé, ak za takýmto odsúdeniahodným skutkom stojí predstaviteľ štátnej moci. Ktosi, kto by mal všemožne zákon chrániť, ctiť si ho a nie ho znevažovať, či šliapať po ňom v jeho najzákladnejších princípoch. Samotný sudca Ústavného súdu...V dnešnej dobe sa akosi stáva pravidlom, že ryba smrdí od hlavy.