Aktuálne aspekty kresťanskej výchovy - Paľa, Gabriel (Prešovská univerzita - Gréckokat. teol. fa, 2008)
Zborník príspevkov z vedeckej konferencie, ktorý sa konal v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku v novembri 2007 a bol vydaný v roku 2008. Zborník sa zameriava na témy kresťanskej výchovy.