Animátor a život malého spoločenstva - Pupík, Zdeno; Šmidriak, Ondrej (Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže, 2009)
Publikácia, ktorá vedie človeka od pozvania cez rozhodnutie až k realizácii poslania odovzdávania viery mladému človeku. V našom priestore je to jedinečná publikácia, pričom reflektuje všetky oblasti animátorského života a jeho služby. Nezabúda ani na jej neuralgické body, pričom ponúka riešenie. Reflektuje postupne všetko potrebné a je zakotvená v Božom slove.