Moje prvé rozprávky - Pilařová, Ivana; Niklíčková, Alexandra (Nakladatelství Sun, s.r.o, 2017)
V tejto nádhernej knihe nájdete tie najkrajšie rozprávky. Deti ich počúvajú už po generácie, a tak sme ich pre ne prerozprávali moderným, ľahko zrozumiteľným jazykom. Príbehy sú doplnené prekrásnymi ilustráciami, ktoré potešia oko každého, nielen malého čitateľa.