Angličtina pre deti - Ziolkowská, Dorota; Pisareková, Anita (Fragment, s.r.o, 2013)
Klasické rozprávky Červená čiapočka a Perníková chalúpka vychádzajú v slovensko-anglickej podobe. Na jednej strane je slovenský text a na protiľahlej strane jeho anglický preklad. Deti sa tak hravou formou učia celé vety a frázy v anglickom jazyku. V druhej časti knižky si môžu nové slovíčka precvičiť v zábavných úlohách a doplňovačkách. Rozprávky napísané po slovensky aj po anglicky sú ideálnym spojením učenia a zábavy!