Ovce.sk : Za siedmimi wifinami a siedmimi statusmi. Príbehy pre dievčatá aj chlapcov - Drobný, Miroslav (Európsky inštitút, 2013)
Knižné pokračovanie úspešného televízneho animovaného seriálu OVCE.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo.