Kazateľ. 2. - Läckbergová, Camilla švédska autorka 30. augusta 1974 (Slovart s.r.o, 2018)
Ústrednými postavami tejto napínavej detektívky sú spisovateľka Erika Falcková a jej manžel Patrick Hedström, policajný vyšetrovateľ. Tento musí vyriešiť záhadnú sériu vrážd v neveľkom meste. Najprv sa nájde mŕtvola mladej ženy, pod ktorou sa skrývajú dve spráchnivené kostry. Kriminalisti stoja pred množstvom na prvý pohľad nezodpovedateľných otázok. Zložité vyšetrovanie však nevedie k rozuzleniu, ale k ďalšiemu zločinu, ktorý sa vynorí z minulosti. A zatiaľ pribúdajú ďalšie obete. Začína sa boj s časom.