Spomienky zo skla - Ahernová, Cecelia írska autorka 30. septembra 1981 (Slovart s.r.o, 2017)
V novej knihe slávnej autorky ženských románov Cecelie Ahernovej Spomienky zo skla nájdete všeličo: stratené spomienky na detstvo, túžbu po novom živote a jediný deň na to, aby hlavná hrdinka zistila, kto vlastne je. Sabrina má čosi po tridsiatke a jej život je ukážkovo monotónny. Keď natrafí na záhadnú zbierku sklenených guľôčok, netuší, čo to pre ňu znamená. Odhalí veci, ktoré pred ňou roky tajili: Muž, ktorý ju vychoval a ktorého celý život pokladala za otca, ním v skutočnosti nie je. Každodennú rutinu vystrieda odhodlanosť prísť na to, čo sa v skutočnosti stalo. Prežije deň, keď sa pred ňou vynárajú zabudnuté spomienky, príbehy a ľudia. Deň, ktorý navždy zmení nielen ju, ale aj všetkých jej blízkych. Nový román Cecelie Ahernovej nás núti zamyslieť sa nad tým, že sami seba môžeme pochopiť len vtedy, ak naozaj pochopíme aj ľudí okolo seba.