Západ USA - Horvátová, Tereza (Lonely Planet, 2018)
Příroda a legendy lákají dobrodružné duše na západ země, kde dobře strávený den znamená senzační jídlo z místních ingrediencí, ochutnávku vína z místního vinohradu, setkání s dějinami původních obyvatel a spoustu báječných zážitků v nádherné přírodě.