Západ USA - Horvátová, Tereza (Svojtka&Co. s.r.o. Praha, 2018)
Příroda a legendy lákají dobrodružné duše na západ země, kde dobře strávený den znamená senzační jídlo z místních ingrediencí, ochutnávku vína z místního vinohradu, setkání s dějinami původních obyvatel a spoustu báječných zážitků v nádherné přírodě.
Průvodce obsahuje tyto státy
Kalifornie, Washington, Oregon, Montana, Wyoming, Colorado, Idaho, Utah, Arizona, Nové Mexiko, Nevada
S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci země!
ľ Úžasné zážitky ľ inspirativní fotografie, informace o aktivitách a přehled nejzajímavějších míst
ľ Naplánujte si cestu ľ užitečné tipy a nejlepší doporučené trasy vám dávají možnost sestavit si cestu podle svých představ
ľ Mimo známé trasy ľ naši autoři pro vás odhalují skrytá místa, čímž vám pomáhají zažít něco jedinečného
Zvláštní kapitoly
ľ Outdoorové aktivity
ľ Route 66 a další legendární silnice
ľ Legendární Alcatraz ve 3D
ľ Původní obyvatelstvo
Říkáme to tak, jak to je
Našim informacím můžete věřit, protože autoři Lonely Planet osobně navštěvují místa, o nichž píšou. Nepřijímáme žádné protislužby za pozitivní hodnocení, a můžete se proto spolehnout na to, že jsme absolutně objektivní.
Keywords: regionálna geografia; turistický sprievodca; cestovný ruch; USA -- západ