To nerieš! - Čuperková Brezinská, Tatiana slovenská autorka 1980 (Evitovky, 2018)
Po troch rokoch prichádza Tatiana v poradí už so šiestym románom, úprimným, plným vtipných príhod z manželského života..... Kniha bez zbytočnej tragédie, ale skôr úsmevne pripomína možno aj to vaše vzájomné spolužitie. Jeho jednotlivé časti, zážitky a dialógy sú útržkami zo skutočných životov v našich domácnostiach. 15 - ročné manželstvo = jeden muž, jedno dieťa. A hádky, ktoré sú na dennom poriadku. Je to korenie lásky, alebo začiatok konca?