Berlín : Nejlepší trasy městem - kolektiv pracovníkov Lingea s.r.o (Poznejte, 2017)
Objevte to nejlepší z tohoto pozoruhodného města, které je jednou z nejmodernějších metropolí. Objevte také jeho historii: pozůstatky Berlínské zdi, Braniborskou bránu, Muzejní ostrov, rozsáhlý park Tiergarten, nechvalně proslulý Checkpoint Charlie a mnoho dalšího... Díky našim praktickým radám poznáte místní kuchyni a dozvíte se, kam vyrazit za nákupy i zábavou. Při svých cestách oceníte podrobnou rozkládací mapu.