Sny andělů a chimér. 3. - Taylorová, Laini (Euromedia Group - Knižní klub, 2017)
Třetí a závěrečný díl epické trilogie o boji chimér a andělů, kteří se ve své nesmiřitelné válce neohlížejí na to, jestli při ní zničí také svět lidí. Karou převzala kontrolu nad povstáním chimér a snaží se je odvrátit od pomsty, která by znamenala jejich zkázu. Když krutý vládce andělů vnese zmar i do lidského světa, Karou a Akiva, dřívější nepřátelé, jsou nuceni uzavřít spojenectví. Jejich nové pouto je jen pokřivenou ozvěnou jejich dávného slibu, ale přesto v sobě nese naději pro jejich národy i pro ně samotné.