Sny andělů a chimér 3. - Taylorová, Laini; Klůfová, Petra (Praha Euromedia Group - Knižní klub, 2017)
Třetí a závěrečný díl epické trilogie o boji chimér a andělů, kteří se ve své nesmiřitelné válce neohlížejí na to, jestli při ní zničí také svět lidí. Karou převzala kontrolu nad povstáním chimér a snaží se je odvrátit od pomsty, která by znamenala jejich zkázu. Když krutý vládce andělů vnese zmar i do lidského světa, Karou a Akiva, dřívější nepřátelé, jsou nuceni uzavřít spojenectví. Jejich nové pouto je jen pokřivenou ozvěnou jejich dávného slibu, ale přesto v sobě nese naději pro jejich národy i pro ně samotné.
Keywords: Dcéra dymu a kostí; anglická literatúra; fantastické romány; anjeli; démoni; príbehy o láske; pre mládež