Sprievodca táborníka - Nickens, T. Edward (Svojtka & Co., s.r.o, 2012)
87 zručností, ktoré budete potrebovať pri táborení- overené tipy expertov vám pomôžu udržať si teplo, dobre sa najesť azaložiť oheň v akejkoľvek situácii.