Inak normálni - Robinsonová, Tammy (YOLI, 2018)
Maddin život je samá rutina. Ak má byť jej mladšia sestra autistka šťastná a zdravá, inak to ani nejde. Bee vyžaduje nepretržitú starostlivosť a okrem Maddy a mamy nikoho na svete nemá. Maddy si pri nej rozhodne nemôže dovoliť spoločenský život, o priateľovi ani nehovoriac - na to, skrátka, nemá čas. S Bee sa prihlásia na jazdecké hodiny pre hendikepovaných na druhom konci mesta a tam spoznajú Alberta. Maddy ani nenapadne, že by sa mohla zamilovať. No človek srdcu nerozkáže. Albert si už zvykol, že pre svojho prísneho otca bude vždy sklamaním. Pri Maddy však na chvíľu pocíti, aké je to patriť do ozajstnej rodiny a aké obrovské obete sú niektorí ľudia schopní priniesť pre svojich milovaných. Inak normálni je strhujúci, dojímavý príbeh nádeje, lásky a obetavosti.