Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu - Minárik, Peter; Blahová, Eva (Dr. Josef Raabe Slovensko, s.r.o, 2017)
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť, prípadne chcú minimalizovať následky svojich občasných "zakopnutí".