Pád. 3. - Meyer, Kai nemecký autor 23. júla 1969 (Young Adults, 2016)
Rosa s Alessandrom už nechcú skrývať svoje city a to má za následok, že proti sebe poštvú celé klany arkádskych dynastií. Pred hrozbou smrti utekajú naprieč celou Sicíliou a postupne zisťujú, že za sprisahaním, ktoré z nich urobilo hlavných podozrivých z vraždy sudkyne, stojí Hladný muž. Bývalý capo dei capi sa po mnohoročnej väzbe vracia na slobodu a chystá sa znovunastoliť krutý prastarý poriadok. Pátranie mladej dvojice však postupne prináša ovocie, a tak vychádza najavo pravda o TABULE, Rosinom otcovi aj mnohých ďalších záhadách. Napínavý príbeh z prostredia sicílskej mafie je opäť popretkávaný tajomstvami, mytológiou, napätím, zločinmi i láskou...