Pád 3. - Meyer, Kai nemecký autor 23. júla 1969; Kýšková, Petra (Bratislava Fragment, s.r.o., 2016)
Rosa s Alessandrom už nechcú skrývať svoje city a to má za následok, že proti sebe poštvú celé klany arkádskych dynastií. Pred hrozbou smrti utekajú naprieč celou Sicíliou a postupne zisťujú, že za sprisahaním, ktoré z nich urobilo hlavných podozrivých z vraždy sudkyne, stojí Hladný muž. Bývalý capo dei capi sa po mnohoročnej väzbe vracia na slobodu a chystá sa znovunastoliť krutý prastarý poriadok. Pátranie mladej dvojice však postupne prináša ovocie, a tak vychádza najavo pravda o TABULE, Rosinom otcovi aj mnohých ďalších záhadách.
Napínavý príbeh z prostredia sicílskej mafie je opäť popretkávaný tajomstvami, mytológiou, napätím, zločinmi i láskou...
Keywords: Arkádia; nemecká literatúra; fantastické romány; mafia; príbehy o láske; pre mládež