V plameňoch. 2. - Meyer, Kai nemecký autor 23. júla 1969 (Young Adults, 2015)
Po násilnej smrti svojej sestry a tety sa Rosa Alcantarová v podstate cez noc stáva hlavou klanu. No aj keď má len osemnásť, nehodlá byť pasívnou figúrkou a zasahuje do všetkých záležitostí rodiny. Jej postoje, rovnako ako vzťah k Alessandrovi Carnevaremu, kápovi znepriatelenej mafiánskej rodiny, vyvolávajú značnú nevôľu u vlastných príbuzných aj v radoch ostatných príslušníkov Cosa Nostry. Rosa neprestáva hľadať informácie o arkádskych dynastiách, čím viac sa však dozvedá, tým viac ďalších znepokojujúcich otázok sa pred ňou vynára. Čo je zač tajomná organizácia TABULA? Aké hry hrá rodinný advokát Alcantarovcov? A kým bol v skutočnosti jej otec? Navyše, čo pred ňou stále tají Alessandro? Láska a nenávisť, intrigy a lojalita, neha a násilie, všetko nájdete v druhej časti mafiánskej fantasy trilógie Arkádia.