Fyziológia živočíchov - Kováčik, Jaroslav (Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2015)
Obsah tejto učebnice bol spracovaný na základe dlhoročných skúseností získaných v oblasti výučby fyziológie živočíchov na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre.