Liek náš každodenný - Weil, Andrew americký lekár 8.6.1942 (Eastone Books, 2017)
Ste chorí a unavení z toho, že ste chorí a unavení? Viete, že na vine môžu byť lieky, ktoré užívate, aby ste sa vyliečili? A nielen tie na predpis!