Vtáky strednej Európy - Goodfellow, Peter (SLOVART, spol. s r. o., 2018)
Praktická príručka na určovanie a pozorovanie vtákov priamo v teréne obsahuje charakteristiky 160 vtákov žijúcich v strednej Európe. Vďaka tejto obrazovej publikácii sa dozviete, ako, kedy a kde jednotlivé druhy nájsť, ale aj aké majú špecifické zvyky.