Vtáky strednej Európy - Goodfellow, Peter; Zemanová, Dagmar (SLOVART, spol. s r. o. Bratislava, 2018)
Praktická príručka na určovanie a pozorovanie vtákov priamo v teréne obsahuje charakteristiky 160 vtákov žijúcich v strednej Európe. Vďaka tejto obrazovej publikácii sa dozviete, ako, kedy a kde jednotlivé druhy nájsť, ale aj aké majú špecifické zvyky.
Keywords: anglická literatúra; geografia živočíchov; vtáky -- určovanie -- pozorovanie; Stredná Európa; populárno-náučné publikácie