Harry Potter and the Deathly Hallows. 7. - Rowlingová, Joanne Kathleen anglická autorka 31. júla 1965 (Bloomsbury Publishing Plc, 2007)
Harry čaká na Privátnej ceste. Fénixov Rád prichádza, aby ho čo najbezpečnejšie presunul preč od Voldemorta a jeho pomocníkov. Ale čo bude Harry robiť potom? Ako môže splniť dôležitú a zdanlivo nemožnú úlohu, ktorú mu zanechal profesor Dumbledore?