Harry Potter and the Deathly Hallows 7. - Rowlingová, Joanne Kathleen anglická autorka 31. júla 1965 (Bloomsbury Publishing Plc Londýn, 2007)
Harry čaká na Privátnej ceste. Fénixov Rád prichádza, aby ho čo najbezpečnejšie presunul preč od Voldemorta a jeho pomocníkov. Ale čo bude Harry robiť potom? Ako môže splniť dôležitú a zdanlivo nemožnú úlohu, ktorú mu zanechal profesor Dumbledore?
Harry bol poverený ťažkou, nebezpečnou a zdanlivo nesplnitelnou úlohou: nájsť a zničiť všetky zostávajúce Voldemortove horcruxy. Ešte nikdy sa necítil tak sám a ešte nikdy nemusel čeliť tak strašne vyzerajúcej budúcnosti. Ale Harry v sebe musí nájsť silu aby splnil túto úlohu. Musí opustiť bezpečné a priateľské útočište v Brlohu a nasledovať bez strachu a váhania neúprosnú cestu, ktorá pred ním leží.
V poslednom, siedmom dieli série Harry Potter odhalí J.K.Rowlingová tak dlho očakávané odpovede na mnoho nezodpovedaných otázok. Strhujúco napísaný príbeh, ktorý sa zamotá a zase rozmotá a ktorý Vás pohltí dychberúcou rýchlosťou deja len potvrdzuje, že autorka je skvelou rozprávačkou a že jej knihy budú ľudia čítať znovu a znovu.
Years after the final film hit theaters, the blockbuster Harry Potter franchise continues to have a devoted and growing fan base. This finely crafted journal one of four Harry Potter journals based on this popular franchise is designed to display the gorgeous concept art created for the Harry Potter films, featuring fan-favorite locations such as Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, and more. Fans can choose among the four journals Gryffindor, Slytherin, Hogwarts, and Deathly Hallows or collect them all.
With sturdy construction and sewn bindings, this journal lies flat, and the 192 lined, acid-free pages of high-quality, heavy stock paper take both pen and pencil nicely to encourage inspiration. The journals also feature a ribbon placeholder, elastic closure, and a 7.5 x 4.5-inch back pocket, ideal for holding photographs and sketches. The perfect accessory to the beloved Harry Potter film series, this Harry Potter Deathly Hallows Hardcover Ruled Journal invites fans to chronicle their own adventures.
Keywords: Harry Potter; anglická literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; fantastické romány; texty v angličtine; pre čitateľov od 11 rokov