Projektový manažment - Fiľa, Milan; Papcunová, Viera Krompachy - 1976 Ing., PhD (Univerzita Konštantína Filozofa, 2018)
Cieľom tejto učebnice je priblížiť základné princípy fungovania projektového manažmentu s ohľadom na systém projektového riadenia Európskych investičných a štrukturálnych fondov EÚ (EŠIF) a vytvoriť tak základné teoretické a odborné predpoklady pre ich pochopenie na úrovni základov prípravy nových kapacít pre EŠIF.