Čo čaká prváka - Hevier, Daniel slovenský básnik, prozaik, dramatik, scenárista, textár, výtvarník 6. decembra 1955 (BUVIK, 2018)
V umeleckej čítanke Daniela Heviera nájdu malí prváci ale aj druháci všetko, čo majú deti rady: básničky, rozprávky, rýmovačky a veľa smiešnych príbehov. Ako dedko Abecedko postrácal písmenká, ako Kolumbus objavil Ameriku, ako sa Elvíra naučila hrať na klavíri, alebo o chlapcovi, ktorý chcel mať všetko. Veselé básničky a rozprávky vtipne ilustrovala Vlasta Baránková. Kniha Čo čaká prváka inšpiruje a všestranne pomáha začínajúcim čitateľom pri osvojovaní si čitateľskej gramotnosti.