Alexander Veľký v podozrení 4. - Lenk, Fabián; Dodoková, Zuzana (Verbarium, s.r.o. Bratislava, 2015)
Aigy, rok 336 pred naším letopočtom. Kráľa Filipa II. zavraždia počas divadelného predstavenia. Má to na rováši jeho syn Alexander Veľký? Detektívi v čase zistia, že divadlo sa tu hrá nielen na javisku. Julián, Kim a Leon cestujú v čase a vyšetrujú zločiny. Ich výpravy sú vždy plné dobrodružstiev, náhlych zvratov a napätia.
Keywords: Detektívi v čase; nemecká literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; príbehy o deťoch; kriminálne príbehy; pre čitateľov od 9 rokov