O víle Jarmilke - Jadroň, Roman (Perfekt, a.s, 2019)
Zoznámte sa s vílou Jarmilkou a jej kamarátmi zvieratkami a vodníkom Jožkom. Dozviete sa, ako vytrestala neposlušné deti, ktoré robili neporiadok v hôrke, zabavíte sa s ňou na prvom bále, stretnete sa s Martinom na bielom koni aj Mikulášom a strávite s hrdinami knihy Vianoce. Po všakovakých dobrodružstvách oslávite s Jarmilkou jej narodeniny, ktoré jej pripravili obyvatelia Malej hôrky.