Glamour Paríža - Jančok, Ľubomír (Marenčin PT, spol. s r.o, 2011)
V čom sa odlišujú Parížanka, Milánčanka, a Slovenka? Podľa čoho ich spoznáte a ako žijú? Ako sa žije u grófky v zámku? Ako si podajú študenta na pohovoroch na najprestížnejšie svetové školy? Kde nájdete intelektuálneho grázla, buržuj-bohéma alebo mladé Sarkozyho kádre? Autor je v pozícii "chirurga" parížskej spoločnosti. Dozviete sa, aké kasty existujú v Paríži. Nahliadnete do hlavy typickej Parížanky z Marie Claire ale aj francúzskej grófky. Krása, šarm, lesk, sláva, prestíž, potešenie, toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v Paríži. Svoje unikátne skúsenosti s parížskym svetom vám autor, mysliac na svojho starého otca narodeného v Paríži, odovzdá pútavou a hravou formou. Entrez! Vstúpte!