Zlatá veža. 5. - Blacková, Holly; Clareová, Cassandra americká autorka 27. júla 1973 (Slovart s.r.o, 2019)
Posledný diel neobyčajnej série z pera bestsellerových autoriek Holly Black a Casandry Clare!