Zlatá veža 5. - Blacková, Holly; Clareová, Cassandra americká autorka 27. júla 1973; Jedinák, Michal (Slovart s.r.o. Bratislava, 2019)
Posledný diel neobyčajnej série z pera bestsellerových autoriek Holly Black a Casandry Clare!
Pred rokmi sa Constantinovi Maddenovi takmer podarilo získať moc, akú nemal žiadny mág pred ním ľ schopnosť oživiť mŕtvych. Avšak neuspel... No objavil spôsob, ako prežiť. V chlapcovi menom Callum Hunt. Callum sa počas štyroch rokov štúdia na magistériu snažil vyrovnať s tým, kým je, a zároveň bojovať so zlom. Až kým sa mu nepodarilo poraziť sily chaosu v epickom súboji.
Ale všetko má svoju cenu. Callum zvíťazil, no už má toho dosť, je pripravený dokončiť štúdium. Zlo, ktorému už toľkokrát čelil, sa však nemieni vzdať.
Keywords: americká literatúra; literatúra pre deti; fantastické príbehy; sci - fi; čarodejnice; pre čitateľov od 11 rokov; Magistérium