Paneb Ohnivý. 3. - Jacq, Christian francúzsk autor, archeológ a egyptológ 28. apríla 1947 (Motýľ, 2001)
Podarí sa hlavným aktérom nášho príbehu zmariť úklady zradcu a udržať Miesto Pravdy - základ večnosti egyptského kráľovstva, ktorému zasvätili svoje životy?