Desatoro ( a zopár navyše) - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (IKAR, a. s., 2006)
"Môj útly súbor záznamov zo stretnutí s ľuďmi, s ktorými sa mi tu tuším dobre žije. Ak vám pri čítaní bude tak, ako bolo mne pri pozeraní, počúvaní a písaní, verte, budem rád" ľ tvrdí autor Stanislav Štepka. O tomto vlastne je už roky Radošinské naivné divadlo.