Z histórie spoločnosti - Humaj, Roman; Bohunická, Jana (Dr. Josef Raabe Slovensko, s.r.o. a RTVS, 2018)
Doplnkový učebný materiál určený pre žiakov 2. stupňa ZŠ, využiteľný na hodinách slovenského jazyka a literatúry, ale aj dejepisu, geografie, výtvarnej výchovy, matematiky, občianskej náuky a etickej výchovy. Ideálny na rozvíjanie medzipredmetových vzťahov.