Celiakia - Kabátová, Jarmila; Blažíčková, Stanislava; Kabátová, Jarmila ml (A-medi management, s.r.o, 2019)
Kniha ,, Celiakia - od symptómov k diagnóze a terapii ,, zahŕňa už známe, no aj nové poznatky o celiakii a bezlepkovej diéte. Samostatná časť je venovaná výsledkom z vlastnej klinickej praxe autorov, a odporúčaným postupom pri diagnostike. Začiatočníkov do problematiky uvedie a pokročilým prinesie novšie poznatky. Je určená pediatrom, detským gastroenterológom, všeobecným lekárom a gastroenterológom pre dospelých, ale aj ich pacientom a širokej verejnosti.