Tichá noc. 21. - Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956 (SLOVART, spol. s r. o., 2019)
Bosch pokračuje vo vyšetrovaní vraždy z roku 2009, keď zahynula dcéra Elizabeth Claytonovej, ktorá mu kedysi zachránila život. Harry ju postupne dostal z najhoršej závislosti, spojil sa s kolegyňou Renée Ballardovou z nočnej zmeny a spoločne prezerajú staré výsluchy, aby objasnili smrť dievčaťa. Okrem toho má aj ďalší, nový prípad, ktorý sa týka hispánskej mafie a starej vraždy. Pri vyšetrovaní mu zavraždia svedka a je možné, že gangstri sa zamerajú aj naňho. Navyše si svojskými pracovnými postupmi zavaril aj u kolegov v San Fernande. Situácia kulminuje, keď Boscha unesie mexická mafia.