Temná ozvena. 1. - Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956 (SLOVART, spol. s r. o., 2019)
Starý známy detektív Harry Bosch za vojny slúžil u takzvaných "tunelových potkanov" - čistil tunely pod vietnamskými dedinami od partizánov. Keď narazí na prípad vraždy svojho spolubojovníka, rýchlo zistí, že sa temnoty z podzemia len tak nezbaví. Bude s ňou musieť bojovať v tuneloch pod svojím rodným mestom aj vo vlastnom živote.