Poviedka 1996-2016 (Koloman Kertész Bagala, 2018)
Všetky poviedky, ktoré zvíťazili v literárnej súťaži Poviedka počas 20 rokov existencie. Doteraz bolo do súťaže zaslaných vyše 10.000 súťažných prác, všetky hodnotila porota literárnych vedcov a spisovateľov. Prečítajte si najlepšie z nich: Braňo Hochel - Záhradník, Balla - Koniec leta. Deratizácia, Rado Olos - Leopoldov a späť. Vo svojej koži, Benjamín Škreko - Spomínala, Jozef Girovský - Zmok, Karol D. Horváth - Absolútny sluch, Zuska Kepplová - Baladička o víkende, Peter Ankou - Tri Martolod, Richard Pupala - Zo školy a domov, Ivana Dobrakovová - Žiť s Petrom, Ján Masár - Scalea, Václav Kostelanski - Oleg má chuť zabiť, Soňa Uriková - S prvou hviezdou, Peter Balko - Labutia balada, Marek Grajciar - Nevyhnutnosť možnosti, Radovan Potočár - Mužská geometria, Dominika Madro - Svätyňa.