Poviedka 1996-2016 (Koloman Kertész Bagala Levice, 2018)
Všetky poviedky, ktoré zvíťazili v literárnej súťaži Poviedka počas 20 rokov existencie.
Doteraz bolo do súťaže zaslaných vyše 10.000 súťažných prác, všetky hodnotila porota literárnych vedcov a spisovateľov. Prečítajte si najlepšie z nich:
Braňo Hochel - Záhradník,
Balla - Koniec leta. Deratizácia,
Rado Olos - Leopoldov a späť. Vo svojej koži,
Benjamín Škreko - Spomínala,
Jozef Girovský - Zmok,
Karol D. Horváth - Absolútny sluch,
Zuska Kepplová - Baladička o víkende,
Peter Ankou - Tri Martolod,
Richard Pupala - Zo školy a domov,
Ivana Dobrakovová - Žiť s Petrom,
Ján Masár - Scalea,
Václav Kostelanski - Oleg má chuť zabiť,
Soňa Uriková - S prvou hviezdou,
Peter Balko - Labutia balada,
Marek Grajciar - Nevyhnutnosť možnosti,
Radovan Potočár - Mužská geometria,
Dominika Madro - Svätyňa.
Keywords: slovenská literatúra; poviedky; súčasná slovenská autorka; súčasný slovenský autor