Potkan. 2. - Gregor, Peter slovenský básnik, prozaik, dramatik a autor rozhlasových hier 27. februára 1944 - 11. marca 2014 (Asociácia Corpus a NM Code, 2018)
Druhá kniha výberu rozhlasových hier jedného z najpozoruhodnejších dramatikov Slovenska, ktorý bravúrne dokázal analyzovať vzťahy nie len partnerské a medziľudské ale aj vzťahy k spoločnosti a spoločenskému dianiu.