Na dušičky zomrieš - E. Pocha, Mark slovenský autor 1981 (Hydra, 2018)
Na Dušičky roku 1999 otrasie ospalým západoslovenským mestečkom brutálna vražda štvorčlennej rodiny. Nepravdepodobný páchateľ je prichytený a zatknutý na mieste činu a neskôr umiestnený do psychiatrickej liečebne. O sedemnásť rokov neskôr sa stredoškoláčka Lucia Lou Šestáková snaží vyrovnať so svetom, strasťami dospievania i vlastnou zložitou povahou. Akoby nestačilo, že sa beznádejne zamilovala do nového spolužiaka Adama, ešte sa aj v mestečku objavuje záhadný stalker a dievča musí čeliť smrteľnému nebezpečenstvu... Podarí sa Lou prekonať všetky nástrahy a objaviť svoje skutočné Ja? Podarí sa jej prežiť? Napínavý príbeh o priateľstve a zrade, odvekom Zle, rodinných putách a nečistej láske vás vtiahne a nepustí!