Anglicko-slovenský obrázkový slovník - Kovácsová, Zuzana; Répássyová, Elena (SPN - Mladé letá, 2009)
Obrázkový slovník je najúčinnejší didaktický prostriedok pri vyučovaní cudzieho jazyka v mladšom školskom veku, kedy ešte prevláda názorné myslenie. Náš slovník je zostavený tak, aby poskytol pomoc najmä pri systematickom precvičovaní slovnej zásoby. Lexický materiál je usporiadaný tematicky a dvojjazyčne, podľa možnosti aj situačne. Súčasťou knihy je aj slovensko-anglický a anglicko-slovenský abecedný slovníček a zoznam najfrekventovanejších slovných spojení.