Šéf môjho šéfa 1. - Zamari, Michaela pseudonym slovenskej autorky Michaely Zábojníkovej 1990 (MERIDIANO-press, s.r.o. Košice, 2017)
Sympatická a ambiciózna Nela má za sebou pohnutú minulosť. Budúcnosť však vidí ružovo - má prácu, ktorá ju baví, šéfa, s ktorým si rozumie, a nezáväzného priateľa s výhodami. Jej pokojný život sa nečakane otrasie v základoch, keď do firmy Predictors, kde pracuje, vstúpi jeden z jej vrcholových manažérov, Tomas Leroy.

Jeho prílišná náklonnosť k nej ju nielen desí ale okamžite v nej vyvolá množstvo otázok.

Kto je v skutočnosti šéf jej šéfa a čo je pravým dôvodom jeho príchodu? Čaká ju obdobie citových turbulencií alebo je len zbytočne podozrievavá? Zmätená Nela je odhodlaná dopátrať sa pravdy, ale na Leroya, je zdá sa, krátka....
Keywords: Šéf môjho šéfa; slovenská literatúra; spoločenské romány; príbehy zo súčasnosti; príbehy o láske; súčasná slovenská autorka