Králiček Kornel píše príbeh - Bently, Peter (Svojtka & Co., s.r.o, 2014)
Som králiček Kornel a veľmi rád čítam. Ale písať vlastné príbehy? To neviem. Čo keby som to skúsil? ů Podarí sa mu to? Bude inšpirovať aj vás k písaniu vlastných príbehov?